Hør salmerne

Klik på billedet og hør salmerne fra Den danske Salmebog.

Skriv sikker mail til pastoratet

Brug sikker formular, når du skal sende personfølsomme oplysninger til pastoratets præst eller menighedsråd.
Læs her, hvordan du gør.

Hvis du har brug for at tale med et andet menneske

Klik her for at komme til sjaelesorg.nu

Sjælesorg på nettet er en mulighed for at chatte med et andet menneske om lige præcis det, som man går og tumler med. Præsten er en erfaren samtalepartner, et medmenneske som lytter, trøster og tager dig alvorligt.
Sjælesorg betyder omsorg for sjælen og er en gratis fortrolig samtale med en præst.


Aflastnings- og vågetjenesten


Aflastningstjenesten tilbyder støtte og aflastning til pårørende, der passer langvarigt syge eller døende hjemme. Klik på billedet.

At være barn af en indsat og komme på besøg i arresten

Klik på billedet og se det hæfte, som indsatte kan sende til deres børn for at fortælle om forholdene i Randers Arrest. Kilde: Kriminalforsorgen

Vi tror nok alle, at vi ved, hvordan livet leves i arresten, men gør vi nu også det? Og kan vi på nogen måde forestille os, hvordan det er at være barn og have far eller mor i fængsel?

Du kan få et indtryk af det, når fængselsbetjent ved Randers Arrest Maibritt Rold Jeppesen onsdag d. 15. januar kl. 19.00 holder et noget anderledes og følelsesladet foredrag på Fårup Skole med Fårup Menighedsråd som arrangør.

I 2012 blev der indgået en aftale med kriminalforsorgen om, at der skulle sætte fokus på børn af indsatte. Det vakte Maibritt Rold Jeppesens interesse. Som er samt børneansvarlig fængselsbetjent i Randers Arrest og selv mor til tre børn. Hun havde ofte mødt børn til indsatte, set deres triste og ofte uforståelige ansigter. Derfor var det vigtigt for hende at kunne gøre en forskel for disse børn.

– Det er jo ikke børnenes skyld, at mor eller far sidder i fængsel. Men bliver der ikke snakket med dem om dette, påtager de sig hurtigt skylden, konstaterer hun.

– Det er rart, at man kan gøre en forskel i en ellers travl og hektisk hverdag i arresten. Der skal ikke meget til at begejstre et barn, blot et lille smil, en slikkepind, eller blot det, at man er der. Det giver ro og tryghed hos både børn og forældre.

Alt dette samt livet i arresten vil Maibritt Rold Jeppesen fortælle om onsdag d. 15.februar kl.19.00 på Fårup Skole.